Leefruimte

Je komt direct uit bij de leefruimte wanneer je het appartement binnenkomt. In de leefruimte bevindt zich een tafel voor 4 personen. Er is ook een salon met een smart TV. Er is ook wifi voorzien.

De keuken bevindt zich ook in de leefruimte. In de keuken is een frigo aanwezig alsook een diepvriezer (deze staat in de opbergruimte). Verder is er ook een koffiemachine, een broodrooster, een waterkoker, een vaatwasser (blokjes voor de vaatwasser zijn niet aanwezig), een stofzuiger, potten en pannen enzo veel meer. Er zijn ook voldoende borden en glazen ter beschikking. Er worden ook telkens 3 keukenhanddoeken en een vaatdoek voorzien. 


Slaapplaatsen

Er is één slaapkamer en een mezaninne. In de slaapkamer staat er een dubbelbed met twee nachtkastjes, alsook een kleerkast met de mogelijkheid om zaken op te hangen op een kapstok. In de mezannine staan er twee enkelbedden met elk drie lades die als opslagplaats kunnen dienen. 

Bij de verhuur zijn de lakens inbegrepen. 

Terras

Op het terras is er een lounge voorzien. Er is hier in de zomer van 's morgens vroeg tot in de late middag zon op aanwezig. 

Badkamer en Toilet

Er is een aparte badkamer en toilet. Er wordt per persoon een kleine en een grote handdoek voorzien, die inbegrepen is in de prijs. In het toilet is er ook een handdoekje voorzien.