'T zeetje

Emma's Place bevindt zich op 350 meter van de zee, een ideale wandelafstand. Er zijn langs de kust verschillende leuke strandbars in de zomer. Ook kun je er 's avonds naar de zonsondergang gaan kijken.

 

Shoppen

Het centrum van Oostende kun je ook bereiken. Dit kun je te voet doen via de dijk of het strand ofwel kun je ook gebruik  maken van de kusttram. Te voet is dit ongeveer 40 min wandelen. Wanneer je gebruik maakt van de tram stap je het beste op aan de halte northlaan en stap je best af aan de halte Marie jose, op de tram zelf zit je dan 7 minuten en het is ongeveer 5 minuten naar de tramhalte. 

Zwembad Brigit Becue

Ook het zwembad van  Oostende bevindt zich op wandelafstand van het appartement. Er is ook de mogelijk om er een klein hapje te eten. 

https://www.oostende.be/zwembad

Cinema 

Ook de cinema is niet ver, het is 1,3 km. Ook hier kun je te voet gaan of de tram nemen. 

Oostende koerse

De wellingtonrenbaan van Oostende ligt vlak naast de cinema. In de zomer worden er elke maandag koersen georganiseerd. Voor meer informatie kun je terecht op hun website: https://oostendekoerse.be .

Culinaire

In Oostende en omstreken zijn er ook heel veel leuke restaurantjes om iets te gaan eten. Hieronder een lijst van enkele restaurantjes die ik jullie kan aanbevelen:

 

Handig om te weten

De volgende zaken zijn de buur van Emma's Place:

  • Verschillende bakkers
  • Een bankautomaat
  • Een Lidl
  • Een carrefour
  • Er zijn parkeer mogelijkheden voor de wagen in de buur van het appartement. Wel opletten voor betalende parkeerplaatsen en bewonersplaatsen.
  • Oostende is makkelijk bereikbaar met de trein. Vervolgens kun je de tram nemen naar de halte northlaan en dan is nog nog 5 minuten wandelen en je bent er. 
  • Er is ook fietsverhuur en huur van gocarts mogelijk, dit is het dichtst bij het appartement https://www.visitoostende.be/nl/gocarts-mickey .